luni, 2 noiembrie 2009

ingerii iubirii ^_^

angel251.jpg


In momentul in care simti iubire, impartaseste-o


Iubirea vine ca un dar al inimii. Nu iubim pe cineva pentru ca ne-a oferit sau a facut ceva pentru noi. Iubirea pura si simpla se daruieste pe sine. Este in natura ei sa fie astfel.


Fiecare cunoaste ce este iubirea, pentru ca fiecare a trait o forma de iubire in inima sa. Insa putini stiu cum sa o dezvolte, cum sa o purifice, cum sa o inalte pana la iubirea divina si sa-i patrunda profunzimile. Pentru ca iubirea este mult mai mult decat ceea ce simtim fata de prieteni, rude si alte persoane de care ne simtim atrasi. Ea ne ofera mereu lectii care ne determina sa putem mai mult, sa ne straduim mai mult.


Implinirea iubirii este data de fericirea provocata de ea. Sa fii intelept in iubire presupune sa gasesti modalitatile adecvate pentru a o impartasi, caci inima este implinita atunci cand se daruieste. Fie ca este vorba de acceptare, intelegere, iertare, ascultare, daruire, rugaciune, mangaiere, bucurie, sustinere, incurajare, toate sunt manifestari ale iubirii si fiecare in parte poate face macar un suflet fericit.

angel29.gif

Ceea ce ceri

Si doresti mai mult

N-ai sa dobandesti

Prin propria ta putere,

Nici prin profunda meditatie asupra lumii,

Ci prin adanca umilinta

Si prin daruirea inimii.

(Sfantul Ioan al Crucii)sursa: http://www.lumeaingerilor.ro/

Niciun comentariu: